Triple

Viningmedia en Triple gaan samenwerken

Viningmedia en Triple gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Viningmedia en Triple. Beide ICT-bedrijven zijn al meer dan 15 jaar actief. Nu hebben wij onze krachten gebundeld op het gebied van hosting onder de naam Triple. Onder deze nieuwe naam zullen wij uw VPS, dedicated server, webhosting en domeinregistraties gaan verzorgen zoals u dat al gewend was van Viningmedia.

Voorlopig verandert er niets: wij zullen het komende jaar gebruiken om in kaart te brengen waar verbeteringen mogelijk zijn. Wél zullen wij eerdaags starten met de integratie van het technische beheer van uw domeinnamen naar ons nieuwe platform.
U merkt hier verder niets van, maar hierdoor kunt u zelf de dns, nameservers en gegevens beheren.

Dit artikel is geschreven door

Bart de Korte

Relevante berichten

Landing en Triple gaan samenwerken

Landing en Triple gaan samenwerken

Triple en Landing gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Landing en Triple. Landing is al enige tijd en Triple...

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!