Triple

Webhosting

Wij verzorgen de hosting voor uw website, webshop en/of webmail! Lees op deze pagina hoe u direct kunt beginnen met uw webhosting pakket.

Heeft u elders al een hostingpakket draaien? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhuisservice! Wij nemen de verhuizing op ons en zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. Lees hier meer over onze gratis verhuisservice.

  1. Welk pakket past in mijn situatie?

    Kies het pakket welke past in uw situatie. Hoe veel ruimte verwacht u nodig te hebben voor uw website? Heeft u een informatieve website met een aantal pagina’s inclusief wat afbeeldingen, dan zou u kunnen gaan voor een Small hosting pakket. Is uw website wat uitgebreider en heeft u naast een website ook opslag nodig voor uw mailaccounts of heeft u een webshop met een aantal producten, dan kunt u gaan voor een Medium hosting pakket. Neem gerust contact met ons op om door te nemen welk pakket in uw situatie het best geschikt is!

  2. Pakket bestellen

    Na het bepalen van het juiste hosting pakket kunt u deze hieronder bestellen. Mocht u hulp nodig hebben of heeft u liever dat wij de hosting voor u klaar zetten, dan is dit ook mogelijk. Ook hiervoor zijn wij bereikbaar!

  3. Aan de slag!

    Na het bestellen van het hosting pakket krijgt u van ons een mailtje met de inloggegevens. Vervolgens kunt u inloggen op de server en kunt u aan de slag met uw hosting pakket!

Onze hostingpakketten

Hostingpakket bestellen

Verschillende hostingpakketten

Wij zorgen voor de webhosting

Zie in het tabel hieronder de hosting pakketten en wat inbegrepen zit per pakket.
Wilt u maandelijks of jaarlijks een factuur ontvangen?

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Virtual Private Server (VPS)

Met een VPS heb je dezelfde mogelijkheden als met een fysieke server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem (OS) die gescheiden is van andere VPS-en. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om instellingen te beheren en software of services te draaien.

Webshop laten maken

Heeft u een website en wilt u een webshop op uw website of wilt u een webshop beginnen? Wij kunnen zonder probleem een webshop plaatsen op uw website.