Triple

Domeinnaam

Een goed idee voor een webshop? Een portfolio of een website voor uw eigen bedrijf? Bij al deze punten is een domeinnaam de eerste stap.

Het is dan ook belangrijk een goede domeinnaam te hebben, niet alleen voor de vindbaarheid maar ook zodat mensen de domeinnaam gemakkelijk onthouden.

Heeft u elders al een domeinnaam? Dan kunt u gebruik maken van de gratis verhuisservice van Triple! Lees hier meer over de gratis verhuisservice.

  1. Bepaal uw domeinnaam

    Kies een domeinnaam die goed past bij uw idee/bedrijf of portfolio. Een goede domeinnaam kan namelijk ook zorgen voor extra vindbaarheid of herkenbaarheid.

  2. Check of domeinnaam vrij is

    Is de domeinnaam al bezet? Probeer dan andere domeinnaam extensies zoals bijvoorbeeld .be of .com. Focust uw idee zich vooral op de Nederlandse markt? In dat geval is een .nl domeinnaam extensie altijd het beste. 

  3. Registreren

    Nadat u de juiste domeinnaam hebt gekozen, kunt u hem hieronder vastleggen. Wanneer de domeinnaam is vastgelegd is hij in uw beheer en is hij niet meer beschikbaar voor andere!

Registreer hier uw domeinnaam

Domeinnaam registreren

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Link naar de pagina over DirectAdmin

DirectAdmin

Het DirectAdmin controlepaneel kan lastig zijn als je er nog nooit mee hebt gewerkt. Begrijp je eenmaal de verschillende gebruikersniveaus als admin, reseller en user, dan is het dagelijks beheer appeltje-eitje.

Link naar de pagina over Nieuwe website

Nieuwe website

Wilt u een nieuwe website laten maken of uw huidige website in een nieuw jasje steken? Wij zorgen ervoor dat uw website aansluit bij de wensen die u voor ogen heeft!