Triple

Een website laten maken

Een idee voor een nieuwe website? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij helpen graag mee om deze ideeën om te zetten naar een nieuwe website.

Wij werken met een WordPress CMS systeem voor het ontwikkelen van de websites, hierdoor is de website eenvoudig zelf bij te houden. Een tekst aanpassen, afbeelding plaatsen of pagina toe voegen zou geen probleem moeten zijn!

 

  1. Wensen bespreken

    We beginnen dit proces altijd met het bespreken van de eisen en wensen van de klant. Omdat elke website uniek is, zullen wij deze eisen en wensen samenvatten in een eerste demo opzet. In deze demo kunt u bij ons aangeven of dat wij op de goede weg zijn of dat u iets totaal anders voor ogen had. Op basis van deze feedback zullen we de demo verder aanpassen totdat deze helemaal naar wens is.

  2. Realisatie

    Wanneer duidelijk is wat de eisen en wensen van de klant zijn en we een demo hebben opgezet welke voldoet aan deze wensen, zullen wij beginnen aan de realisatie van de website. Tijdens deze realisatie zullen we regelmatig contact hebben en onze voortgang delen zodat u tussentijds feedback kan geven welke wij direct in de realisatie kunnen verwerken.

  3. Nazorg

    Nadat de realisatie is afgerond zullen wij de website opleveren. Na de oplevering kan het voorkomen dat er toch nog wat wijzigingen gewenst zijn, die later naar boven zijn gekomen. Hiervoor hebben wij een aantal wijzigingsrondes die u kunt gebruiken om nieuwe wensen en/of wijzigingen door te laten voeren. Is de website klaar en helemaal naar wens, dan zullen wij helpen om de website ook daadwerkelijk live te zetten zodat deze wereldwijd bereikbaar zal zijn!

Bij Triple

Zorgen wij voor

Responsive

Responsive design

Wij zorgen ervoor dat uw website werkt op mobiel, tablet en desktop.

Wensen

Wensen

Niks is te gek en alles is mogelijk! Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen.

Veiligheid

Wij zorgen dat uw website op moment van oplevering optimaal beveiligd is.

No cure, no pay

Hebben wij niet gedaan wat we beloofd hebben? Dan betaalt u ook niets.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Hier zijn wij trots op!

Een aantal van onze websites

Bekijk hieronder een aantal van onze websites

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Domeinnaam registratie

Een goed idee voor een webshop? Een portfolio of een website voor uw eigen bedrijf? Bij al deze punten is een domeinnaam de eerste stap.

Webhosting

Wij verzorgen de hosting voor uw website, webshop en/of webmail! Lees op deze pagina hoe u direct kunt beginnen met uw hosting pakket!