Triple

TurboHost en Triple werken samen

Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen TurboHost en Triple. TurboHost is alweer bijna 5 jaar actief en Triple is zelf al 20 jaar actief met ICT. Nu hebben wij onze krachten gebundeld onder de naam Triple. Onder deze nieuwe naam zullen wij VPS, colocatie, webhosting en domeinregistraties gaan verzorgen zoals u dat al gewend was van TurboHost. Fijn om te weten is dat wij dezelfde tarieven hanteren als TurboHost.

Voorlopig verandert er niets: wij zullen het komende jaar gebruiken om in kaart te brengen waar verbeteringen mogelijk zijn. Wél zullen wij eerdaags starten met de integratie van het technische beheer van uw domeinnamen naar ons nieuwe platform.

Naast VPS servers, Colocatie, domeinregistratie en webhosting kunt u ook bij ons terecht voor uw overige ICT-zaken. Heeft u problemen met uw internetaansluiting, telefonie of computers in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder. Dit geldt ook als u problemen met uw huidige website heeft, of een nieuwe website nodig heeft: ons team staat altijd voor u klaar!

Op zoek naar Minecraft hosting?

Via MCJoin, dat onderdeel is van Triple verzorgen wij de hosting van jouw Minecraft server!

Dit artikel is geschreven door

Bart de Korte

Relevante berichten

Landing en Triple gaan samenwerken

Landing en Triple gaan samenwerken

Triple en Landing gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Landing en Triple. Landing is al enige tijd en Triple...

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!