Triple

MyHosting en Triple gaan samenwerken

MyHosting en Triple gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen MyHosting en Triple. Beide ICT-bedrijven zijn al meer dan 15 jaar actief. Nu hebben wij onze krachten gebundeld onder de naam Triple. Onder deze nieuwe naam zullen wij uw webhosting en domeinregistraties gaan verzorgen zoals u dat al gewend was van MyHosting. Fijn om te weten is dat wij dezelfde tarieven hanteren.

Naast domeinregistratie en webhosting kunt u ook bij ons terecht voor uw overige ICT-zaken. Heeft u problemen met uw internetaansluiting, telefonie of computers in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder. Dit geldt ook als u problemen met uw huidige website heeft, of een nieuwe website nodig heeft: ons team staat altijd voor u klaar!

Dit artikel is geschreven door

Bart de Korte

Relevante berichten

Landing en Triple gaan samenwerken

Landing en Triple gaan samenwerken

Triple en Landing gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Landing en Triple. Landing is al enige tijd en Triple...

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!