Triple

Landing en Triple gaan samenwerken

Triple en Landing gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Landing en Triple. Landing is al enige tijd en Triple is zelf al 20 jaar actief met ICT.

Nu hebben wij onze krachten gebundeld onder de naam Triple. Onder deze nieuwe naam zullen wij uw VPS, webhosting en domeinregistraties gaan verzorgen zoals u dat al gewend was van Landing. Fijn om te weten is dat wij dezelfde tarieven hanteren als Landing.

Naast domeinregistratie en webhosting kunt u ook bij ons terecht voor uw overige ICT-zaken. Heeft u problemen met uw internetaansluiting, telefonie of computers in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder. Dit geldt ook als u problemen met uw huidige website heeft, of een nieuwe website nodig heeft: ons team staat altijd voor u klaar!

Dit artikel is geschreven door

Timo de Vries

Relevante berichten

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

TurboHost en Triple werken samen

TurboHost en Triple werken samen

Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen TurboHost en Triple. TurboHost is alweer bijna 5 jaar actief en Triple is zelf al 20 jaar...

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!