Triple

Website maken Gouda

Ondernemer in Gouda en wilt u een website laten maken in Gouda of opzoek naar een website bouwer in de buurt? Wij bij Triple hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites en webshops. Vanuit ons pand in Gouda proberen wij de wensen van de klant te verwerken door middel van een responsive website met de functionaliteiten die de klant voor ogen heeft.

Een website is toch het visitekaartje van je organisatie en vooral tegenwoordig is een goed werkende en responsive website een must voor ieder bedrijf.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Hieronder in drie stappen wat wij gaan doen.

  1. Wensen bespreken

    We beginnen dit proces altijd met het bespreken van de eisen en wensen van de klant. Omdat elke website uniek is, zullen wij deze eisen en wensen samenvatten in een eerste demo opzet. In deze demo kunt u bij ons aangeven of dat wij op de goede weg zijn of dat u iets totaal anders voor ogen had. Op basis van deze feedback zullen we de demo verder aanpassen totdat deze helemaal naar wens is.

  2. Realisatie

    Wanneer duidelijk is wat de eisen en wensen van de klant zijn en we een demo hebben opgezet welke voldoet aan deze wensen, zullen wij beginnen aan de realisatie van de website. Tijdens deze realisatie zullen we regelmatig contact hebben en onze voortgang delen zodat u tussentijds feedback kan geven welke wij direct in de realisatie kunnen verwerken.

  3. Nazorg

    Nadat de realisatie is afgerond zullen wij de website opleveren. Na de oplevering kan het voorkomen dat er toch nog wat wijzigingen gewenst zijn, die later naar boven zijn gekomen. Hiervoor hebben wij een aantal wijzigingsrondes die u kunt gebruiken om nieuwe wensen en/of wijzigingen door te laten voeren. Is de website klaar en helemaal naar wens, dan zullen wij helpen om de website ook daadwerkelijk live te zetten zodat deze wereldwijd bereikbaar zal zijn!

Een nieuwe website

Een nieuwe frisse website?

Wellicht bezit je organisatie al over een website en wil je deze een opfrisbeurt geven, ook kan het zijn dat je nog geen website hebt en graag wilt werken aan de online vindbaarheid. In beide gevallen kunnen wij je zeker verder helpen!

Responsive

Responsive design

Wij zorgen ervoor dat uw website werkt op mobiel, tablet en desktop.

Wensen

Wensen

Niks is te gek en alles is mogelijk! Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen.

Veiligheid

Wij zorgen dat uw website op moment van oplevering optimaal beveiligd is.

No cure, no pay

Hebben wij niet gedaan wat we beloofd hebben? Dan betaalt u ook niets.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Hier zijn wij trots op!

Een aantal van onze websites

Bekijk hieronder een aantal van onze websites