Triple

Website WORonline

De Wet op de Ondernemingsraden (WOR) is een belangrijk fundament voor het OR-werk. Er is veel voor ondernemingsraden geregeld in deze wet. Denk aan de faciliteiten, de rechten en alle bijzondere bepalingen.

Veel ondernemingsraden worstelen met wat onder Advies of Instemming valt. Of vragen zich af wat hun positie is bij de benoeming van een nieuwe bestuurder.

Met behulp van WORonline is het nu mogelijk om deze kennis te delen met OR-leden en dit te beheren d.m.v. een administratie paneel.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

De vraag kwam van JOhan Berends om een platform te realiseren waarin het aanbieden van kennis op het gebied van de wet op de ondernemingsraden mogelijk kan worden gemaakt.

JOhan is een expert op het gebied van OR-coaching, trainen en adviseren van ondernemingsraden.

Samenvatting project

   Software op maat
   Nieuwe website
   Eigen content beheren
   Leden en OR-groepen beheren
   Abonnement kunnen aanbieden

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

JOhan Berends had een omgeving voor WOROnline welke vervangen moest worden voor een nieuw systeem. We hebben in kaart gebracht welke functionaliteiten het huidige systeem had, en welke moesten worden gerealiseerd in het nieuwe systeem.

Na het in kaart brengen van de functionaliteiten zijn wij begonnen met de realisatie van dit kennisplatform.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een vernieuwd kennisplatform voor ondernemingsraden waarop alle informatie te vinden is wat betreft: Wet op de Ondernemingsraden (WOR) en OR-coaching/trainingen.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Yori Giacalone

LinkedIn Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!