Website Studens

Domainports.com BV had het geweldige idee voor een website die studenten helpt met het vinden van kamers. Door middel van een website was het de bedoeling om de vindbaarheid van verschillende beschikbare kamers binnen en buiten Europa te verhogen. Ook was het de bedoeling om een website te maken in een totaal nieuwe huisstijl dus konden wij in samenwerking met Domainports vrij aan de slag aan een unieke huisstijl.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Studens.com wordt gevormd door een samenwerkingsverband van Domainports.com en Triple. Gezamenlijk hebben we alles in huis om dit initiatief tot een succes te maken.

Studens.com is een internetplatform die studenten op weg wil helpen in hun nieuwe stad. In eerste instantie hebben wij gekozen voor 8 Nederlandse en 8 Europese steden. De focus ligt op dit moment op het bemachtigen van een leuke en betaalbare studentenkamer.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Nieuw huisstijl
   Studenten kamers Hub

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben in een telefonisch gesprek een afspraak met Domainports gemaakt om zo te weten te komen wat belangrijk is voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Terwijl wij bezig waren met het raamwerk van de nieuwe website hebben ze bij Domainports zelf de linkjes met kamerverhuur websites gemaakt waardoor wij heel snel een functionerende website hadden.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging bij het maken van de nieuwe website zat vooral in de huisstijl. Omdat er geen referentie kader was konden wij vrij van alles proberen de ideale huisstijl samen te stellen. Het was dus kijken hoe we de huisstijl konden creëren die modern en levendig is. Dit is uiteindelijk erg goed gelukt.

Eindstand

Het resultaat

Het eindresultaat is een moderne levendige website waar je makkelijk je weg kan vinden met het zoeken naar een studentenkamer.  Verder is het overzichtelijk en gemakkelijk om over specifieke diensten informatie te vinden.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Ayoub Aarkoub

Ayoub Aarkoub

ayoub@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!