Triple

Website Sodan

Sodan had al een WordPress website maar deze was verouderd. Ook was de opmaak niet helemaal meer modern en dit was de voornaamste reden dat het tijd werd voor een vernieuwing. Na het bespreken van alle wensen was het voor ons duidelijk wat we konden gaan maken en zijn we aan de slag gegaan.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Sodan® Coatings heeft unieke oplossingen voor het herstellen en onderhouden van o.a. gepoedercoate oppervlakken, metalen, kunststoffen, Glas, RVS etc. Met Sodan’s unieke coatings wordt de levensduur van (door zonlicht) verweerde en aangetaste oppervlakken verlengd.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Video als homepage slider
   Hanteren huisstijl

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Bij het bespreken van de wensen met Sodan werd snel duidelijk dat we gingen focussen op een moderne opmaak. Dit was dan ook de voornaamste reden van onvrede over de huidige website. Sodan zelf gingen aan de slag om een video te maken die als homepage opener afgespeeld kan worden.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging bij Sodan was in de video als homepage opener en deze ook op alle formaat schermen goed te weergeven. De homepage is uiteraard de meest belangrijke pagina van de website en hier was het dan ook van belang dat deze met video een mooi welkom is voor bezoekers van de website.

Eindstand

Het resultaat

De website heeft een moderne opmaak gekregen en de video maakt de homepage helemaal af. Zowel op mobiel en op desktop, op alle formaat schermen komt de website er goed uit.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Timo de Vries

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!