Website en webshop Passie en Bloem

Voor Passie en Bloem hebben wij een nieuwe website en webshop gerealiseerd. Het doel van de website is om de bezoekers een goed beeld te geven van Passie en Bloem en de werkzaamheden die zij verrichten. Het verdienmodel van de website heeft geleidt tot een webshop waar ook bestellingen gemaakt kunnen worden met aangepaste opties, met als voorbeeld het kunnen aanpassen van de stijl van een bruidsboeket en het kiezen van een bezorg en ophaal datum.

Dille & Kamille
Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Passie en Bloem is een bedrijf opgericht door Gerdina van Beek en samen met haar werknemers maken ze eigenlijk alles wat met bloemen te maken heeft. Van bruidsboeketten tot rouwboeketten, locatie aankleding tot corsages. Ze bieden ook workshops aan om mensen te leren hoe ze zelf mooie boeketten kunnen maken.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Huisstijl toepassen op website
   Webshop

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We zijn een samenwerking aangegaan met Beeld & Schoon om de Passie en Bloem website te maken. Beeld & Schoon verzorgde de ontwerpen en wij zorgden ervoor dat ze dit ontwerp tot leven kwam. Samenwerken aan dit creatieve proces was een leuke uitdaging.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging van dit project zit vooral in in de webshop. Omdat de bloemen van elk seizoen natuurlijk niet precies hetzelfde zijn, moest er een mogelijkheid worden gecreëerd waarmee de klant de kleuren zou kunnen kiezen die in het boeket moeten verschijnen.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een nieuwe website waarop duidelijk te zien is wat Passie en Bloem kan met bloemen. Ook is er de mogelijkheid om boeketten te bestellen en te laten bezorgen of op te halen. U kunt de website bekijken door op onderstaande knop te klikken.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer

Bart de Korte

LinkedIn Email

Eigenaar

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!