Website Metamorfase

JOhan wilde de huidige website in een nieuw jasje steken. Naast de nieuwe website was het de bedoeling om een verzameling van PDF downloads beschikbaar te maken voor zijn bezoekers door middel van een download pagian. Dit alles om de beste scholing en advies te geven aan zijn klanten.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

JOhan Berends, Na 21 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies bij verschillende financiële dienstverleners heeft JOhan in januari 2012 Metamorfase opgericht.

Zijn ervaring met de begeleiding van complexe veranderingen als Transitie-manager en zijn actieve betrokkenheid met de medezeggenschap bij Fortis en ABNAMRO zijn de belangrijkste redenen voor deze keuze. hij heeft in de OR-en van deze financiële dienstverleners te maken gehad met fusies, reorganisaties, sociale plannen, verkiezingen en herstructureringen. hij biedt zijn ervaring aan om het OR in bedrijven naar de next level te brengen.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Downloads pagina
   Responsive

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben samen met JOhan een aantal gesprekken gevoerd over de eisen en wensen van de nieuwe website. Verder hebben we verbeter punten ten opzichte van de oude website besproken en hoe we de website het beste in een nieuw jasje kunnen steken.

Vervolgens hebben we een demo versie van de nieuwe website opgezet en na een aantal wijzigingsrondes zijn we tot het eind product gekomen.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en mobiel vriendelijke website waarop de diensten en de bij boeken van Metamorfase te zien zijn. Via onderstaande knop kunt u de website bekijken.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Ayoub Aarkoub

Ayoub Aarkoub

ayoub@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

Front-end developer

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!