Website Medisch Centrum West

Huisartsenpraktijk Medisch Centrum West heeft ons gevraagd hun huidige website om te bouwen naar een modernere en overzichtelijkere versie. Hierbij is het belangrijk dat de patiënten snel en overzichtelijk de juiste informatie kunnen vinden die voor hun nodig zijn.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Het team van Huisartsenpraktijk Medisch Centrum West bestaat uit 3 huisartsen, 1 arts in opleiding tot huisarts, 4 praktijkassistentes en 4 praktijkondersteuners.

hun assistentes staan u te woord aan de telefoon. Zij triëren om in te schatten hoe snel u gezien moet worden. Zij plannen uw afspraak in bij de huisarts. Daarnaast doen zij zelfstandig spreekuur en diverse andere werkzaamheden.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Duidelijk & overzichtelijk
   Responsive

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben samen met Huisartsenpraktijk Medisch Centrum West een aantal gesprekken gevoerd over de eisen en wensen van de nieuwe website. Verder hebben we verbeter punten ten opzichte van de oude website besproken en hoe we de website het beste in een nieuw jasje kunnen steken.

Vervolgens hebben we een demo versie van de nieuwe website opgezet en na een aantal wijzigingsrondes zijn we tot het eind product gekomen.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en mobiel vriendelijke website waarop de belangrijke informatie van Huisartsenpraktijk Medisch Centrum West te zien zijn. Via onderstaande knop kunt u de website bekijken.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Ayoub Aarkoub

Ayoub Aarkoub

ayoub@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

Front-end developer

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!