Triple

Marry You weddingplanner

Marry You weddingplanner heeft ons benaderd omdat ze in eerste instantie wijzigingen voor haar website wilde doorvoeren. Uiteindelijk is de website opnieuw opgebouwd en compleet vernieuwd.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Met Marry You krijg ik, Amanda, de kans om mijn passie voor bijzondere evenementen te delen met tal van bruidsparen. Niets is mooier dan dat! Ik vind het heerlijk om mijn kennis van spijs en drank, mijn extensieve reiservaringen en de charme van mijn Caribbean roots in te zetten om van elke grote of kleine happening een onvergetelijk evenement te maken. Als weddingplanner combineer ik mijn kwaliteiten met mijn talenten om van elke trouwdag méér dan een groot succes te maken.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
  Compleet nieuwe vormgeving
   Zeer ruimtelijke layout/opmaak

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We werden benaderd door Amanda om wijzigingen aan haar website door te voeren. Vervolgens hebben we een telefonische afspraak ingepland waar we de wensen hebben doorgenomen. De wensen waren duidelijk en we zijn aan de slag gegaan met deze doorvoeren. Gaandeweg hebben we samen met Amanda de wijzigingen doorgevoerd en veel contact gehad om samen te werken naar het eindresultaat.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

Tijdens het doorvoeren van deze wijzigingen liepen we vast op de beperkte layout/opmaak instellingen van de website. Het lukte toen niet om de website naar wens aan te passen.
We hebben toen besloten om een nieuwe website te maken met WordPress in combinatie met de Divi builder. Hierdoor hebben we de opmaak toch kunnen realiseren.

Eindstand

Het resultaat

Een unieke website waarbij de focus sterk ligt op de zeer ruimtelijke layout/opmaak. Een eindresultaat waarmee de klant maar ook wijzelf erg blij mee zijn.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die het project hebben gerealiseerd

Timo de Vries

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!