Triple

Website LWXL Fitness

LWXL Fitness wilde een nieuw logo en nieuwe huisstijl verwerken in een nieuwe website. De website moest eenvoudig en overzichtelijk blijven. Bezoekers van de website moesten wel uitgenodigd worden om meer informatie op te vragen via de lidmaatschapstest.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

LWXL is dé sportschool van Gouda. Bij LWXL train je op moderne apparaten in een vernieuwde fitness. Voor cardio- of krachttraining ben je bij LWXL op de juiste plek. Ook heeft LWXL een functionele trainingszone voor buikspier- en bootcamp trainingen.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Video header
   Nieuwe huisstijl gebruiken

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

LWXL heeft ons benaderd voor het maken van een website, vervolgens hebben we direct een afspraak gemaakt om de eisen en wensen te bespreken. Na het opstellen van de eisen en wensen zijn we begonnen aan een eerste opzet. Mede dankzij de korte afstand hebben we wekelijks de voortgang besproken door middel van een meeting bij ons op kantoor. Op deze manier hebben we de website kunnen realiseren.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

Een video gebruiken in de header van de website is een geweldige manier om snel aan de bezoekers van de website duidelijk te maken wat ze kunnen verwachten. De uitdaging voor ons is dan wel om deze video goed in beeld te krijgen op de website in de verschillende formaten schermen. Maar dit is zeker gelukt. Op de telefoon, tablet en op desktop wordt de video overal netjes weergegeven. Verder wilde LWXL dat bezoekers van de website uitgenodigd worden om een lidmaatschapstest te doen, waardoor potentiële nieuwe klanten snel de juiste informatie kunnen ontvangen.

Eindstand

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een strakke, overzichtelijke website waarin goed naar voren komt hoe de sportschool eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn binnen LWXL.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben geholpen bij dit project

Timo de Vries

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!