Website Koningsstal Infracare

Koningsstal Infracare wilde de huidige website in een nieuw jasje steken. Vooral aangezien ze een verouderd Content Management Systeem (CMS) gebruikte was de huidige website niet meer up to date.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Koningsstal Infracare is een ingenieursbureau voor projecten in de buitenruimte. Vanuit de vestiging in Wijk bij Duurstede hanteren zij korte lijnen naar klanten. Koningsstal Infracare is opgericht in 2003 en bouwt sinds die tijd succesvol aan ‘care’ voor de Infrastructuur en de buitenruimte.

Samenvatting project

   Huidige website vernieuwen
   Zelf content kunnen aanpassen
   Nieuwe look & feel

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Voor Koningsstal Infracare was het vooral de bedoeling om een vernieuwde website te maken. Het huidige Content Management Systeem (CMS) was verouderd en toe aan een update. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe website te maken doormiddel van WordPress. Een voordeel hiervan is dat de klant later gemakkelijk zelf teksten en dergelijke kan aanpassen.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

Het was vooral de bedoeling om de huidige website in een nieuw jasje te steken. Doordat het WordPress CMS ons veel meer vrijheid gaf konden we gemakkelijker een vernieuwd en goed resultaat neerzetten.

Eindstand

Het resultaat

Uiteindelijk zijn we door samen met de klant goed te overleggen tot een eindresultaat gekomen waar de klant blij mee was. Een vernieuwde website in een ander Content Management Systeem (CMS) waardoor de klant later zelf teksten en bijvoorbeeld afbeeldingen kon wijzigen.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer

Yori Giacalone

Yori Giacalone

yori@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!