Website Kamstra Transport

Kamstra Transport had nog geen website en wilde werken aan de online aanwezigheid van het bedrijf. Door middel van een website was het de bedoeling om de vindbaarheid van Kamstra Transport te verhogen. Ook was het de bedoeling om een website te maken in de huisstijl van Kamstra Transport.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Kamstra Transport is een transport bedrijf en een dynamische dienstverlener voor een aantal vaste opdrachtgevers en heeft duurzaamheid als speerpunt.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Huisstijl gebruiken
   Duidelijk laten zien wie de klant is 

Kamstra Transport
Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Voor Kamstra Transport hebben wij een WordPress website opgezet. Vervolgens hebben we een thema gekozen dat goed pastte bij de wensen van Kamstra Transport. Vervolgens hebben wij de functionaliteiten toegevoegd waar de klant om vroeg en de website gevuld met content.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging bij Kamstra Transport was vooral het goed in beeld brengen wat voor bedrijf Kamstra Transport is en wat zij precies doen.

Eindstand

Het resultaat

Tot slot zijn we gekomen tot een mooi eindresultaat! Een website waar zowel wij als de klant tevreden mee zijn. Doormiddel van een aantal grotere foto’s op de homepage wordt het snel duidelijk wat voor bedrijf Kamstra Transport is en wat zij als organisatie doen.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!