Website Hotel Zum Alten Brauhaus

Voor Hotel Zum Alten Brauhaus hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De huidige website was flink verouderd en toe aan vernieuwing. Het doel van de website was vooral de bezoekers en potentiele bezoekers informeren over Hotel Zum Alten Brauhaus en de omgeving.

Dille & Kamille
Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Hotel zum alten Brauhaus wordt gerund door het gezin Van Oest: Anita de gastvrouw en Marc aan het fornuis. Na ruim tien jaar in de strenge bergen aan de Frans-Spaanse grens verwisselden zij het decor voor de metropool … Dudeldorf (… aan de Langebach).

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Impressie geven van hotel
   Activiteiten en bezienswaardigheden 

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Het belangrijkste voor de website van Hotel Zum Alten Brauhaus was vooral de juiste sfeer en informatie overbrengen aan de bezoeker. Voornamelijk informatie over het hotel en de omgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging van dit project zit vooral het feit dat de website meerdere talen moest bevatten. Zo moest er een Nederlandse, Duitse en Engelse versie van de website beschikbaar zijn voor de bezoekers. Verder was vooral de juiste sfeer overbrengen doormiddel van foto’s en de layout van de website een leuke uitdaging.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een nieuwe website waarop duidelijk te zien is hoe Hotel Zum Alten Brauhaus eruit ziet en wat er te doen is in de omgeving. Alle boekingen verlopen nog wel via booking.com aangezien dit voor de klant gemakkelijker was. U kunt de website bekijken door op onderstaande knop te klikken.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer

Timo de Vries

Timo de Vries

timo@triple.nl
010 262 1773

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!