Website Healingflow

Healingflow wilde de huidige website uitbreiden met een nieuwe variant die Engelstalig was. Dit zodat ook mensen die niet goed Nederlands kunnen lezen/spreken alsnog geholpen konden worden. 

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Healingflow zorgt ervoor dat mensen beter in het leven komen te staan. Er wordt bijvoorbeeld aandacht gegeven aan het verlichten van je lichamelijke pijn of ongemakken, het verminderen van stress, pijnlijke emoties en negatieve patronen in je leven. Hierbij wordt je met alle liefde ondersteunt om zo jezelf te verbeteren.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   One page
   Huidige huisstijl gebruiken

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Op het begin hadden we contact over de algemene wensen. Hierna hebben we de klant een template laten uitzoeken. Wanneer dat gedaan was hebben we de eisen en wensen duidelijk doorgenomen en zijn we aan de slag gegaan. Nadat de eerste opzet klaar was en ook opgeleverd was, zijn er een aantal verbeteringen doorgegeven. Deze verbeteringen hebben we doorgevoerd, totdat de klant tevreden was. Wanneer de klant vond dat de website klaar was, hebben we een handleiding gestuurd zodat ze zelf de teksten en afbeeldingen kon aanpassen als dat wenselijk was.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

In dit project was de uitdaging om de website volledig af te hebben binnen 16 uur, dit hadden we van te voren met de klant afgesproken. Met de juiste planning, goede inzet en juiste communicatie is deze uitdaging helemaal geslaagd. 

Eindstand

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een prachtige, nieuwe website. De website is goed leesbaar en erg overzichtelijk, ook op de telefoon. Het komt ook erg naar voren dat healingflow ervoor dient om de mentale gezondheid te verbeteren. Kortom, de klant was erg tevreden. 

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Corné van der Graaf

Corné van der Graaf

corne@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

All-round developer

Bart de Korte

LinkedIn Email

Eigenaar
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!