Triple

Gites d’Ardenne

Gites d’Ardenne had een website in een verouderd CMS systeem welke niet meer goed werkte. Ondanks dat het een verouderde CMS systeem gebruikte was de website nog wel in een moderne opmaak. Tijdens het overleg voor de nieuwe website zijn we tot de conclusie gekomen dat we de layout en opmaak van de oude website kunnen gaan namaken in de nieuwe website.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Gites d’Ardenne biedt vakantieverblijven aan in de prachtige regio van de Belgische Ardennen. Met een focus op het bevorderen van een authentieke Ardense ervaring, stelt Gites d’Ardenne reizigers in staat om te genieten van de prachtige natuur, lokale cultuur en buitenactiviteiten die deze regio te bieden heeft.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Responsive
   Website layout en opmaak overnemen
Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Bij de overname van Landing hebben we onder andere de hosting van Gites d’Ardenne overgenomen. Terwijl we in contact met de klant waren voor aanpassingen aan de oude website moesten we mededelen dat er enkele aanpassingen niet mogelijk waren vanwege de ouderdom van het CMS systeem van de oude website. Er zijn toen langzaam gesprekken op gang gekomen over het idee voor het maken van een nieuwe website in WordPress. Hiermee zijn we toen aan de slag gegaan.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging in het maken van de nieuwe website was om layout en vormgeving van de oude website na te maken in de nieuwe website. Dit is uiteindelijk zeer goed gelukt.

Eindstand

Het resultaat

Het eindresultaat is een moderne, mobiel vriendelijke en overzichtelijke website waar mensen een goed beeld kunnen krijgen van het aanbod van Gites d’Ardenne.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben geholpen bij dit project

Timo de Vries

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!