Website Euser Speciaal Transport

Euser Speciaal Transport heeft ons gevraagd hun huidige website om te bouwen naar een modernere en overzichtelijkere versie. Hierbij moeten hun diensten en projecten weergeven worden. Ook zal dit het visite kaartje worden van het bedrijf!

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Euser Speciaal Transport bestaat inmiddels 80 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van exceptioneel transport. Door hun uitgebreide wagenpark kan Euser Speciaal Transport u van dienst zijn met vele vormen van transport. Ook voor de verhuur en verkoop van containers kunt u het bedrijf terecht.

Samenvatting project

   Nieuwe website
   Foto galarij
   Nieuws overzicht
   Responsive

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben samen met Euser Speciaal Transport een aantal gesprekken gevoerd over de eisen en wensen van de nieuwe website. Verder hebben we verbeterpunten ten opzichte van de oude website besproken. Daarbij hebben we ook gekeken hoe we het beste de website in een nieuw jasje kunnen steken.

Vervolgens hebben we een demo versie van de nieuwe website opgezet en na een aantal wijzigingsrondes zijn we tot het eind product gekomen.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en mobiel vriendelijke website waarop de diensten en de bij behorende informatie van Euser speciaal transport te zien zijn. Via onderstaande knop kunt u de website bekijken.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Ayoub Aarkoub

Ayoub Aarkoub

ayoub@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

Front-end developer

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!