Maatwerk Erasmus University Rotterdam

De oude website van AK Maatwerk had een specifieke huisstijl in een wat verouderde layout. Tijdens de afspraak om de ideeën te bespreken werd het snel duidelijk wat de wensen waren. De huisstijl behouden maar een moderne layout. Met dit idee in gedachten zijn we vervolgens aan de slag gegaan.
Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Erasmus University Rotterdam is een universiteit in Rotterdam. Meer informatie is te vinden op https://eur.nl.
Samenvatting project

  Nieuwe website
  Huisstijl toepassen op website
  Moderne layout

Eindstand

Het resultaat

Door onze unieke software welke wij gemaakt hebben voor Erasmus University Rotterdam hebben wij het mogelijk gemaakt om verschillende systemen aan elkaar te koppelen.

Zo kan er met de koppeling met SURFConext worden ingelogd via het Single SignOn systeem van Erasmus University Rotterdam zelf. Hierdoor hoeven zowel studenten als medewerkers geen aparte accounts aan te maken.Door de koppeling met de bank kunnen er eenvoudig betalingen worden afgehandeld middels een iDeal transactie.

Daarnaast is er een koppeling met de boekhouding zodat alle transacties automatisch worden toegevoegd. Hierdoor is de kans op fouten geminimaliseerd en de inzet van automatisering geoptimaliseerd.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Yori Giacalone

Yori Giacalone

yori@triple.nl
010 262 1773

LinkedIn Email

All-round developer

Bart de Korte

LinkedIn Email

Eigenaar
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!