Triple

Website Blok Gouda

Blok Gouda heeft ons gevraagd hun huidige website om te bouwen naar een modernere en overzichtelijkere versie. Hierbij moeten hun producten weergeven worden zonder dat deze online te bestellen zijn. Wel moest de website voorbereid zijn op deze uitbreiding zodat Blok Gouda in de toekomst wellicht wel hun producten online kan aanbieden.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Blok Gouda B.V. levert producten en diensten t.b.v. stoomtoevoer en condensaatafvoer in de industrie. Duurzaamheid, milieu en efficiëntie in processen en installaties zijn hierin zeer belangrijke aandachtspunten. Hun producten worden o.a. toegepast in chemische- en farmaceutische bedrijven, raffinaderijen, elektriciteitscentrales en voedingsindustrie.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Uitbreidingsmogelijkheid tot webshop
   Hanteren huisstijl
Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben samen met Blok Gouda diverse gesprekken gevoerd over de eisen en wensen van de nieuwe website. Verbeter punten ten opzichte van de oude website besproken en diverse functionaliteiten besproken zoals; Meertaligheid, Plaatsen van producten, Uploaden van PDF documenten.

Vervolgens hebben we een demo versie van de nieuwe website opgezet, en na een aantal wijzigingsrondes zijn we tot een eind product gekomen.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging in dit project was om de oude website in een nieuw jasje te steken. De huisstijl moest gehanteerd blijven terwijl de website wel wat overzichtelijker en moderner mocht worden.

Daarnaast was de wens van de klant om producten te kunnen tonen zonder dat deze daadwerkelijk besteld konden worden. De website moest wel voorbereid worden op een eventuele webshop uitbreiding in de toekomst.

Eindstand

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en mobiel vriendelijke website waarop de producten en de bij behorende informatie van Blok Gouda te zien zijn. Deze website is beschikbaar in twee talen en is gebouwd in de huisstijl van Blok Gouda.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Timo de Vries

Email

All-round developer

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!