Triple

Website AZL Zwemmen

AZL Zwemmen wilde een nieuwe website welke een meer moderne uitstraling had dan de bestaande website. Ook was het belangrijk om rekening te houden met de mobiele en tablet weergave van de website.  

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

AZL Zwemmen is een zwemvereniging met een sterke focus op kwaliteit en prestaties. Ze hebben een rijke historie en zijn gevestigd in het Nederlandse Leidschendam. AZL biedt trainingen en wedstrijden op verschillende niveaus, van recreatief tot nationaal en internationaal competitief. Ze streven voortdurend naar verbetering en vernieuwing om hun zwemmers de best mogelijke ervaring te bieden.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Responsive
   Header stijl behouden
   Nieuwe huisstijl gebruiken

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

AZL Zwemmen heeft ons benaderd voor het maken van een website, vervolgens hebben we direct de eisen en wensen besproken. Na het opstellen van de eisen en wensen zijn we begonnen aan een eerste opzet. Aan de hand van een snelle eerste opzet konden we gerichter te werk gaan en zo samen werken naar een gewenst eind product.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

AZL Zwemmen had een duidelijk beeld hoe ze de nieuwe website vorm wilde geven. Aan ons de uitdaging om deze wensen daadwerkelijk te realiseren in de website. Een goed voorbeeld hiervan is de gewenste header welke ook al terug kwam in de oude website. Deze golf in combinatie met de mooie achtergrond foto geven direct een goede eerste indruk wanneer je de website bezoekt.

Eindstand

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een moderne, mobiel vriendelijke en overzichtelijke website welke direct een goed beeld geeft van wat AZL Zwemmen is. 

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Kevin Kok

LinkedIn Email

Front-end developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!