Triple

Maatwerk Avans Hogeschool

Voor de Avans Hogeschool hebben wij een webshop voor studenten ontwikkeld. Door het toepassen van verschillende koppelingen met onder andere SurfConext, de Rabobank en Unit4 is er een ideaal geautomatiseerd proces ontstaan.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Avans Hogeschool is een opleidingsorganisatie voor hoger onderwijs in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Er zijn vestigingen in Breda, Roosendaal, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Samenvatting project

   Webshop
   SURFConext
   Omnikassa Rabobank
   Unit4 boekhouding

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Door de korte lijnen met de Avans Hogeschool konden wij elke keer snel schakelen op vragen of (ontwerp)aanpassingen van de webshop. Door vanaf het eerste moment mee na te denken over de verschillende stappen in het totaal proces zijn wij gezamelijk tot het huidige resultaat gekomen.

Eindstand

Het resultaat

Door onze unieke software welke wij gemaakt hebben voor Avans Hogeschool hebben wij het mogelijk gemaakt om verschillende systemen aan elkaar te koppelen.

Zo kan er met de koppeling van SURFConext worden ingelogd via het Single SignOn systeem van Avans Hogeschool zelf. Hierdoor hoeven zowel studenten als medewerkers geen aparte accounts aan te maken.

Door de koppeling met de bank kunnen er eenvoudig betalingen worden afgehandeld middels een iDeal transactie.

Daarnaast is er een koppeling met de boekhouding zodat alle transacties automatisch worden toegevoegd. Hierdoor is de kans op fouten geminimaliseerd en de inzet van automatisering geoptimaliseerd.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Jeroen den Boer

LinkedIn Email

All-round developer

Yori Giacalone

LinkedIn Email

All-round developer

Bart de Korte

LinkedIn Email

Eigenaar
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!