Triple

Website AutoMundi

AutoMundi had de wens hun huidige website te verbeteren. Echter moest het wel in een meer persoonlijke stijl, zodat het in een seconde duidelijk is dat de bezoeker op de website van AutoMundi aanwezig is. Verder moest het meer naar voren komen dat ze zijn gespecialiseerd in Audi, Seat, Skoda en Volkswagen.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

AutoMundi is een garagebedrijf gevestigd in Gemert, Noord-Brabant. Het bedrijf is gespecialiseerd in de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Er worden vele diensten aangeboden. Van APK keuringen tot chiptuning en pechhulp. Het doel is om zo goed mogelijk auto onderhoud te bieden met de beste service.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Duidelijk maken wie klant is
   Huidige huisstijl gebruiken

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

Op het begin hadden we contact via de telefoon. Later hebben we met behulp van een videoverbinding de huidige website doorgenomen en hebben we ook meteen de wensen van de klant genoteerd. Nadat de aanpassingen zijn doorgevoerd hebben we nog een aantal keer contact gehad met de videoverbinding totdat de klant de website had goedgekeurd.

Toen de demoversie was goedgekeurd, is de website gepubliceerd naar de juiste omgeving.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

In dit project was de uitdaging om met een grote afstand tussen onze bedrijven een goede communicatie te voeren. Wij als Triple zijn gevestigd in Gouda en AutoMundi is gevestigd in Gemert. Het werd perfect opgelost door de videoverbinding, waardoor je toch het gevoel kreeg alsof je met elkaar om de tafel zat.

Eindstand

Het resultaat

Uiteindelijk is het resultaat een prachtige, moderne website geworden die ook goed staat op de mobiele versie. Verder komt het nu meer dan eerst naar voren dat AutoMundi gespecialiseerd is in Audi, Seat, Skoda en Volkswagen.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Corné van der Graaf

LinkedIn Email

All-round developer

Bart de Korte

LinkedIn Email

Eigenaar
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!