Website AK Maatwerk

De oude website van AK Maatwerk had een specifieke huisstijl in een wat verouderde layout. Tijdens de afspraak om de ideeën te bespreken werd het snel duidelijk wat de wensen waren. De huisstijl behouden maar een moderne layout. Met dit idee in gedachten zijn we vervolgens aan de slag gegaan.
Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

AK Maatwerk draagt zorg voor een naadloze verwerking van maatwerk producten (kunststof- en aluminium kozijnen en bij passende zonwerings- en hor systemen), met een gewenst eindresultaat en met veel plezier gecreëerd.
Samenvatting project

  Nieuwe website
  Huisstijl toepassen op website
  Moderne layout

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben in een afspraak met AK Maatwerk besproken wat de ideeën zijn voor de nieuwe website. Een moderne layout maar wel met de huisstijl van de oude website was de conclusie van de afspraak. We hebben een eerste opzet gemaakt van de nieuwe website en deze doorgesproken met de klant. Vervolgens zijn we met de feedback aan de slag gegaan en hebben we zo de website doorontwikkeld tot het eindresultaat.
Wat was het lastigst?

De uitdaging

Bij de nieuwe website van AK Maatwerk was de grootste uitdaging om de huisstijl te verwerken in de moderne layout. De huisstijl was in de oude website in een verouderde layout, het kan dan lastig zijn om deze huisstijl over te nemen naar een nieuwe layout. Dit is wel geslaagd voor de nieuwe website.
Eindstand

Het resultaat

Het eindresultaat is een moderne layout geworden met daarin duidelijk de huisstijl van AK Maatwerk. Verder is de navigatie binnen de website overzichtelijk en zijn er veel foto’s waardoor visueel is wat er door AK Maatwerk wordt opgeleverd.
Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben geholpen bij dit project

Timo de Vries

Timo de Vries

timo@triple.nl
010 262 1773

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!