Triple

Website Administratiekantoor Gouda

Administratiekantoor Gouda had een verouderde Joomla website. We hebben doorgenomen wat de wensen waren voor het maken van een nieuwe moderne website, waar de huisstijl en bedrijfskenmerken van Administratiekantoor Gouda goed naar voren moesten komen.

Voor wie was dit project?

Wie is de klant?

Administratiekantoor Gouda verzorgt al sinds jaar en dag de boekhouding en financiële administratie van menig bedrijf, organisatie en eenmanszaak in Gouda en omgeving. De naam Administratiekantoor Gouda is destijds gekozen om de eenvoudige reden dat het administratiekantoor in Gouda is gevestigd.

Samenvatting project

   Nieuwe WordPress website
   Huisstijl op website
   Bedrijfskenmerken

Hoe pakken wij het aan?

Het proces

We hebben in een afspraak met Administratiekantoor Gouda de oude Joomla website doorgelopen om zo te weten te komen wat belangrijk is voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Terwijl wij bezig waren met het raamwerk van de nieuwe website hebben ze bij Administratiekantoor Gouda zelf nieuwe foto’s gemaakt. Uiteindelijk zijn de nieuwe foto’s en het raamwerk samen de nieuwe website geworden.

Wat was het lastigst?

De uitdaging

De uitdaging bij het maken van de nieuwe website zat vooral in de huisstijl. De oude website had een verouderde layout maar wel een duidelijke huisstijl. Het was dus kijken hoe we de duidelijke huisstijl konden overnemen naar een moderne layout. Dit is uiteindelijk erg goed gelukt.

Eindstand

Het resultaat

Het eindresultaat is een moderne website met daarin mooie eigen gemaakte foto’s door Administratiekantoor Gouda. De huisstijl van het bedrijf komt goed naar voren in dit nieuwe online visitekaartje. Verder is het overzichtelijk en gemakkelijk om over specifieke diensten informatie te vinden.

Door wie is dit project gemaakt?

Werknemers die hebben
geholpen bij dit project

Timo de Vries

Email

All-round developer
Bekijk ook eens onze andere projecten

Gerelateerde projecten

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!