Triple

Samenwerking met Mijn Internet

MijnInternet en Triple gaan samenwerken. U heeft inmiddels een e-mail ontvangen van Flaxe/MijnInternet B.V. en u ontvangt binnenkort een brief van Triple over de overname van de hostingactiviteiten.. Via deze pagina geven wij u aanvullende informatie.

Vooralsnog verandert er weinig voor u in technische zin. Momenteel maakt u gebruik van DirectAdmin, dit zullen wij blijven aanbieden.

Administratief verandert er wel iets. U zult vanaf 1 november 2020 facturen ontvangen vanuit Triple. Uw tarieven blijven hetzelfde als bij Flaxe/MijnInternet. Daarnaast is er een nieuw klantenportaal voor u beschikbaar. Ook zal de communicatie anders verlopen. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op ons vaste nummer. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een e-mail sturen.

Wat ook verandert, is de breedte van de dienstverlening. Triple bouwt en onderhoudt ook websites, geeft advies over uw infrastructuur en maakt software op maat. Als u vragen of problemen heeft, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mensen achter de organisatie, aarzel niet en bel (010 – 262 1773 ) of e-mail (support@triple.nl) ons.

Wij kijken er naar uit u te leren kennen!

Dit artikel is geschreven door

Bart de Korte

Relevante berichten

Landing en Triple gaan samenwerken

Landing en Triple gaan samenwerken

Triple en Landing gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Landing en Triple. Landing is al enige tijd en Triple...

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

TurboHost en Triple werken samen

TurboHost en Triple werken samen

Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Turbo Host en Triple. Turbo Host is alweer bijna 5 jaar actief en Triple is zelf al 20...

Heeft u nog vragen?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!