Samenwerking met Mijn Internet

MijnInternet en Triple gaan samenwerken. U heeft inmiddels een e-mail ontvangen van Flaxe/MijnInternet B.V. en u ontvangt binnenkort een brief van Triple over de overname van de hostingactiviteiten.. Via deze pagina geven wij u aanvullende informatie.

Vooralsnog verandert er weinig voor u in technische zin. Momenteel maakt u gebruik van DirectAdmin, dit zullen wij blijven aanbieden.

Administratief verandert er wel iets. U zult vanaf 1 november 2020 facturen ontvangen vanuit Triple. Uw tarieven blijven hetzelfde als bij Flaxe/MijnInternet. Daarnaast is er een nieuw klantenportaal voor u beschikbaar. Ook zal de communicatie anders verlopen. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op ons vaste nummer. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een e-mail sturen.

Wat ook verandert, is de breedte van de dienstverlening. Triple bouwt en onderhoudt ook websites, geeft advies over uw infrastructuur en maakt software op maat. Als u vragen of problemen heeft, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mensen achter de organisatie, aarzel niet en bel (010 – 262 1773 ) of e-mail (support@triple.nl) ons.

Wij kijken er naar uit u te leren kennen!

Dit artikel is geschreven door

Bart de Korte

Relevante berichten

Foremo en Triple gaan samenwerken

Foremo en Triple gaan samenwerken

Triple en Foremo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Foremo en Triple. Foremo is al enige tijd en Triple is...

TurboHost en Triple werken samen

TurboHost en Triple werken samen

Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Turbo Host en Triple. Turbo Host is alweer bijna 5 jaar actief en Triple is zelf al 20...

Vumo en Triple gaan samenwerken

Vumo en Triple gaan samenwerken

Triple en Vumo gaan samenwerken. Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Vumo en Triple. Vumo is al meer dan 5 jaar en Triple is...

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!