Wat houdt FTP (File Transfer Protocol) in

FTP (File Transfer Protocol) wordt gebruikt om bijvoorbeeld bestanden op de server te zetten. Op de server (zowel DirectAdmin als Plesk) kunnen er FTP accounts aangemaakt en beheerd worden. Dit kan door in te loggen en vervolgens naar FTP beheer/FTP access te gaan. Hier kan je accounts aanmaken of beheren vervolgens kan je met deze accounts inloggen om bestanden te uploaden of te downloaden van de server.

Dit kan via een programma zoals FileZilla.

Om te verbinden met de server moet je een host, user en een password invullen. De host is hetzelfde als de server waarop je inlogt om bij Plesk of DirectAdmin te komen. De user en password heb je zelf aangemaakt bij het FTP account, deze kun je vervolgens invullen om te verbinden.

Heeft u nog vragen ?

Wij horen het graag als u vragen heeft. U kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon, chat of WhatsApp. Wij staan voor u klaar!

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Website onderhoud

Er is soms verwarring over onderhoud aan websites. Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude websites geregeld voor.

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiliging tussen bestanden van de server (uw website) en de internet browsers zoals Google Chrome en Internet Explorer. Op die manier kunnen wachtwoorden, betalingsgegevens en persoonsgegevens veilig worden gebruikt op uw website!