Triple

Een webshop laten maken

Wilt u graag een eigen webshop laten maken of uw huidige webshop over laten zetten? Wij zijn uw specialist in WordPress websites en WooCommerce webshops.

Heeft u een (WordPress) website en wilt u een webshop op uw website? Dit is bij ons geen enkel probleem! Wij kunnen zonder probleem een webshop toevoegen aan jouw (WordPress) website.
Een WooCommerce webshop is de manier om producten te verkopen op jouw WordPress website. Het gemakkelijke aan WooCommerce is dat, als de webshop eenmaal live is, u zelf gemakkelijk de voorraden kunt beheren en producten kunt toevoegen of verwijderen.

Heeft u speciale wensen voor jouw webshop? Laat het ons weten en wij laten uw dromen werkelijkheid worden!

  1. Wensen bespreken

    We beginnen met het in kaart brengen van de eisen en wensen van de klant. Omdat elke webshop uniek is en elke klant zijn of haar eigen wensen en ideeën heeft is het van belang om hier een goed overzicht van te hebben. Na het in kaart brengen van de eisen en wensen van de klant zullen we een eerste demo opzet maken, waarin al snel zichtbaar wordt hoe de webshop er daadwerkelijk uit komt te zien. Tijdens het maken van deze demo zullen we regelmatig contact hebben zodat het mogelijk is om tussentijds feedback te geven en bij te sturen waar nodig. 

  2. Realisatie

    Wanneer de demo klaar is en de klant tevreden is met de eerste opzet, zullen wij starten met de realisatie van de webshop. Ook tijdens de realisatie zullen we regelmatig contact hebben over de voortgang en zullen diverse feedback momentjes terug komen zodat de klant betrokken blijft bij het project en zo nodig kan bijsturen om zo tot een eindproduct te komen waar de klant zich volledig in kan vinden.

  3. Nazorg

    Na de realisatie zullen wij de webshop opleveren. Wanneer de oplevering gedaan is, kan het zijn dat er nog wat gewenste wijzigingen naar boven komen. Hiervoor hebben we een aantal wijzigingsrondes die u kunt gebruiken om gewenste aanpassingen alsnog door te laten voeren waardoor de webshop geheel naar wens wordt afgerond. Na de afronding zullen wij helpen om de webshop ook daadwerkelijk live te plaatsen zodat deze wereldwijd bereikbaar zal zijn!

Hier zorgen wij voor

Onze webshops zijn

Responsive

Responsive

Wij zorgen ervoor dat uw webshop werkt op mobiel, tablet en desktop.

Wensen

Wensen

Niks is te gek en alles is mogelijk! Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen.

Veiligheid

Wij zorgen dat uw webshop op moment van oplevering optimaal beveiligd is.

No cure, no pay

Hebben wij niet gedaan wat we beloofd hebben? Dan betaalt u ook niets.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Hier zijn wij trots op!

Een aantal van onze webshops

Bekijk hieronder een aantal van onze webshops!

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Webhosting

Wij verzorgen de hosting voor uw website, webshop en/of webmail! Lees op deze pagina hoe u direct kunt beginnen met uw hosting pakket!

Beveiligingscheck

Een Pentest is een toets van een of meer computersystemen of netwerken op kwetsbaarheden. Met deze pentest wordt onderzocht of er mogelijkheden zijn voor hackers om binnen te dringen op het netwerk.