Triple

Wat is een VPS

VPS staat voor Virtual Private Server. Een VPS is een virtuele versie van een echte fysieke server. Echter neemt een Virtual Private Server geen fysieke plaats in beslag.
Een VPS is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. De fysieke server heeft verschillende VPS-en die erop actief zijn.

Met een VPS heb je precies dezelfde mogelijkheden als met een eigen fysieke server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem (OS) die volledig gescheiden is van de andere VPS-en. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om instellingen te beheren en software of services te draaien.

 1. Welke VPS past in mijn situatie?

  U kunt kiezen uit verschillende VPS opties, welke optie het best is, hangt vooral af van uw voorkeuren. Heeft de server vooral snelheid nodig of is de opslagcapaciteit meer van belang? Vindt u gebruiksvriendelijkheid juist belangrijkst? Welke toepassingen komen er op de VPS? Dit bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Welk control panel het meest geschikt is voor u, hangt ook af van het kennisniveau en de persoonlijke voorkeur. Wilt u een kijkje nemen bij bijvoorbeeld Plesk of DirectAdmin? Dan kunt u bij ons ook een demo aanvragen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, dan kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat.

  Lees hier meer informatie over DirectAdmin of Plesk.

 2. VPS bestellen

  Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor de gewenste VPS dan maken wij deze voor u klaar. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de gehele installatie voor u uitvoeren maar dit kunt u natuurlijk ook zelf verzorgen.

 3. Aan de slag met VPS!

  Zodra de VPS is opgeleverd kunt u hiermee aan de slag. Heeft u na de oplevering nog vragen of hulp nodig, dan helpen wij u graag verder. Was de VPS toch niet wat u ervan verwacht had? Dan kunt u deze binnen 30 dagen direct en kosteloos weer opzeggen.

Verschillende servers

Virtual private server prijzen

Triple biedt verschillende Virtual private servers (VPS) aan. Zo kennen wij de small VPS en de medium VPS.
Een small VPS beschikt over 2 cores, 4096 MB RAM, 50 GB SSD en een OS naar keuze. De medium VPS beschikt over 4 cores, 8192 MB RAM, 150 GB SSD en een OS naar keuze.
Naast de small en medium VPS hebben we ook nog een custom VPS, deze kunt u zelf samenstellen.

Wilt u liever eerst de VPS proberen? Dat kan! Probeer de VPS nu de eerste maand gratis!

 

*Ons netwerk is op een spine-leaf manier opgebouwd met een redundant 10Gigabit glasvezel netwerk. 

* Getoonde prijs is actietarief van 50% voor de eerste 6 maanden

Heeft u interesse in een VPS?

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Telefonie

Heeft u nog een traditionele telefoon aansluiting of belt u nog via ISDN? VOIP is het nieuwe zakelijk bellen. Optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle.

Webhosting

Wij verzorgen de hosting voor uw website, webshop en/of webmail! Lees op deze pagina hoe u direct kunt beginnen met uw hosting pakket!