Triple

Van traditionele telefonie naar VOIP

Heeft u nog een traditionele telefonie aansluiting of belt u nog via ISDN? VOIP is het nieuwe zakelijk bellen. Optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle. Bepaal zelf wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste aansluit bij uw wensen.

VoIP is de afkorting van Voice Over Internet Protocol, wat betekent stem/spraak over het internet. Het is een technologie die gesproken communicatie en multimediasessies (als video) levert over Internet Protocol (IP) netwerken.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiliging tussen bestanden van de server (uw website) en de internet browsers zoals Google Chrome en Internet Explorer. Op die manier kunnen wachtwoorden, betalingsgegevens en persoonsgegevens veilig worden gebruikt op uw website!

Virtual Private Server (VPS)

Met een VPS heb je dezelfde mogelijkheden als met een fysieke server. Elke VPS beschikt over een eigen besturingssysteem (OS) die gescheiden is van andere VPS-en. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om instellingen te beheren en software of services te draaien.