Een SSL Certificaat aanvragen

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiliging tussen bestanden van de server (uw website) en de internet browsers zoals Google Chrome en Internet Explorer. Op die manier kunnen wachtwoorden, betalingsgegevens en persoonsgegevens veilig worden gebruikt op uw website!


Heeft u hulp nodig bij de installatie van het SSL Certificaat. Wij helpen u!

  1. Beslissen tussen twee opties

    Een standaard SSL certificaat is vaak al voldoende voor een website. Heeft u bijvoorbeeld een webshop en wilt u meer vertrouwen genereren naar uw klanten, dan kunt u overwegen om een ‘SSL Professioneel’ certificaat aan te schaffen.

  2. Een certificaat kiezen

    Kies hieronder het geschikte SSL certificaat voor uw website. Maak hierbij de keuze of je wel of geen groene balk wilt hebben met daarin uw bedrijfsnaam, of dat een ‘slotje’ ook voldoet.

  3. Bestellen

    Tijdens het bestel proces kan je de gemaakte keuzes invullen en de bestelling afronden. Heeft u nog vragen over SSL certificaten of wilt u advies over welk SSL certificaat het meest geschikt is in uw situatie, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor uw vragen!

Kies hier uw ssl certificaat

SSL Certificaat uitzoeken

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Spamexperts

SpamExperts zorgt er met zijn spamfilter voor dat schadelijke e-mails nooit de inbox binnenkomen of uitgaan. Alle e-mails worden direct gescand en gefilterd, zodat jouw inbox alleen de e-mails bevat die je ook echt nodig hebt en er geen misbruik van jouw mailbox gemaakt kan worden.

Telefonie

Heeft u nog een traditionele telefoon aansluiting of belt u nog via ISDN? VOIP is het nieuwe zakelijk bellen. Optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle.