Triple

Wat houdt spamexperts in

SpamExperts helpt u om uw e-mailbescherming te versterken. SpamExperts zorgt er met zijn spamfilter voor dat schadelijke e-mails nooit de inbox binnenkomen of uitgaan. Alle e-mails worden direct gescand en gefilterd, zodat jouw inbox alleen de e-mails bevat die je ook echt nodig hebt en er geen misbruik van jouw mailbox gemaakt kan worden.

  1. Situatie bekijken

    Triple kijkt samen met u of SpamExperts de oplossing kan bieden voor uw ongewenste e-mail probleem. Soms worden nieuwsbrieven ook wel eens gezien als spam maar dit kan soms eenvoudig opgelost worden door u uit te schrijven voor deze mailings.

  2. Beslissen

    Indien SpamExperts wel de oplossing blijkt te zijn voor uw spam probleem, dan zullen wij dit voor u instellen. Dit doen wij altijd eerst met een proefperiode. Mocht de SpamExperts oplossing niet het verwachte resultaat opleveren dan draaien wij de aanpassingen weer terug en zit u nergens aan vast.

  3. Aan de slag!

    U krijgt toegang tot het dashboard van SpamExperts waarmee u zelf alle gewenste instellingen kunt inzien en aanpassen. Uiteraard helpen wij u hier ook graag bij als u er zelf niet uitkomt.

Waarom kiezen voor SpamExperts

 

Filteren van binnenkomende e-mail

E-mailbescherming tegen spam, virussen, ransomware, phishing en malware.

Filteren van uitgaande e-mail

Beperking van misbruik om te voorkomen dat uw internetproviders op zwarte lijsten terechtkomen en verbetering van de levering en continuïteit van e-mail.

E-mailarchivering

Robuuste versleutelde e-mailarchivering om gegevensverlies te voorkomen en naleving van wetgeving te verbeteren.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Website onderhoud

Er is soms verwarring over onderhoud aan websites. Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude websites geregeld voor.

SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een beveiliging tussen bestanden van de server (uw website) en de internet browsers zoals Google Chrome en Internet Explorer. Op die manier kunnen wachtwoorden, betalingsgegevens en persoonsgegevens veilig worden gebruikt op uw website!