Triple

Op maat gemaakte software

Heeft uw bedrijf behoefte aan (op maat gemaakte) software of wilt u een nieuwe website? Dan bent u bij Triple aan het juiste adres.

Triple is sinds 2001 actief met het ontwikkelen van software. In de loop der jaren heeft Triple veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software voor zowel grote als kleine organisaties. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw software behoeften, dan kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling met ondersteuning en advies.

Wij denken actief met u mee en vertalen uw strategie en doelstellingen naar concrete informatieoplossingen welke wij vervolgens ontwikkelen, implementeren, en voor u kunnen onderhouden.

  1. Wensen bespreken

    Als eerste zullen wij in een persoonlijk gesprek met u de wensen in kaart brengen. Aan de hand van deze wensen zullen wij eerst een marktonderzoek doen. Het zou natuurlijk zonde zijn van de ontwikkeling van de software als er al een vergelijkwaardig product op de markt bestaat. Mocht deze niet bestaan dan zullen wij vooraf een prijsindicatie en ontwikkeltijdlijn afspreken.

  2. Realiseren

    Tijdens het realiseren van de software op maat houden wij regelmatig een overleg met u. Hiermee kunt u de voortgang van de bouw goed volgen en eventueel bijsturen waar dit nodig is.

  3. Onderhouden

    Wanneer gewenst kan de software welke op maat is gemaakt ook bij ons in onderhoud gehouden worden. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw software blijft werken en wanneer er fouten optreden staan wij voor u paraat om u te helpen en de fout op te lossen.

Software op maat

Wat is software op maat ?

Softwareontwikkeling op maat is het proces van het ontwerpen van softwaretoepassingen die voldoen aan de specifieke behoeften van een persoon of een bedrijf. In tegenstelling tot commerciële (kant-en-klare) software, zijn aangepaste opties meestal gericht op specifieke problemen.

Een voorbeeld van een kant-en-klare software zijn programma’s
als Word, Excel en SnelStart.

Software op maat

Wij laten uw wensen uitkomen!

Heeft u een speciale taak die geautomatiseerd kan worden? dan is dit bij ons geen probleem!

Doordat wij al ruim 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van software zijn wij gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke, professionele systemen.

van boekingssysteem tot boekhoudsysteem, heeft u een probleem die doormiddel van software op maat opgelost kan worden. neem dan contact met ons op, samen kijken wij hoe wij deze software het beste kunnen implementeren in uw organisatie.

Bekijk ons portfolio voor een kijkje in ons werk.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Hier zijn wij trots op!

Een aantal van onze projecten

Bekijk hieronder een aantal van onze maatwerk oplossingen.

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Plesk

Het Plesk controlepaneel heeft een aantal unieke eigenschappen in tegenstelling tot andere controlepanelen in de markt. Gebruiksvriendelijkheid is een heel belangrijke eigenschap het het controlepaneel. Daarnaast is Plesk een aanrader kijkend naar de integraties van derden en de beveiligingsopties die het systeem heeft.

Spamexperts

SpamExperts zorgt er met zijn spamfilter voor dat schadelijke e-mails nooit de inbox binnenkomen of uitgaan. Alle e-mails worden direct gescand en gefilterd, zodat jouw inbox alleen de e-mails bevat die je ook echt nodig hebt en er geen misbruik van jouw mailbox gemaakt kan worden.