Plesk, simpel in gebruik

Het Plesk controlepaneel heeft een aantal unieke eigenschappen in tegenstelling tot andere controlepanelen in de markt. Gebruiksvriendelijkheid is een heel belangrijke eigenschap het het controlepaneel. Daarnaast is Plesk een aanrader kijkend naar de integraties van derden en de beveiligingsopties die het systeem heeft.

Dit controlepaneel biedt u de mogelijkheid tot een eigen webserver die u volledig zelf kunt beheren. U kunt uw server zelf beheren, maar Triple kan dit ook voor u doen.

Neem contact op als u interesse heeft in het opzetten van een Plesk hosting server omgeving.

Wat is Plesk?

Plesk is een webapplicatie dat op de server wordt geïnstalleerd. Met deze software kan je hostingpakketten aanmaken en gebruikers toevoegen, welke de hostingpakketten weer kunnen beheren. Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen en het kunnen beheren van bijvoorbeeld databases.
Waar de gebruiker wel of niet bij mag, bepaal je aan de hand van rollen. Zo kan de administrator de volledige server beheren, en een eindgebruiker alleen zijn of haar hostingpakket.

Natuurlijk kan Plesk ook gebruikt worden om uw eigen email of database te beheren.

Wilt u een kijkje nemen bij Plesk? Dan kunt u bij ons ook een demo aanvragen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, dan kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Online backup

Met een online back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag slaat het systeem uw data automatisch op. Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem vrijblijvend contact op, Triple denkt graag met u mee!

Website onderhoud

Er is soms verwarring over onderhoud aan websites. Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude websites geregeld voor.