Triple

Waarom online back-up

Met een online back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag slaat het systeem uw data automatisch op. Op zoek naar een maatwerk oplossing. Een online back-up is al beschikbaar vanaf €5,- euro per maand! Neem vrijblijvend contact op, Triple denkt graag met u mee!

  1. Situatie bespreken

    Om op een goede manier de back-up in te stellen hebben wij meer informatie nodig over uw situatie. Betreft de back-up alleen mail, of ook een website? Hoevaak wilt u dat er een back-up gemaakt wordt? Hoeveel GB wordt er geback-upt? Hoelang moet een back-up bewaard blijven? Al deze vragen willen we graag bespreken in een gesprek om zo de gewenste situatie in te richten. Indien gewenst kunt u hieronder een offerte aanvragen door het formulier in te vullen! Voor vragen en/of advies zijn wij uiteraard ook bereikbaar via de mail, telefoon, chat of Whatsapp!

  2. Online back-up maken

    Wanneer alle wensen besproken zijn zullen wij een eerste back-up draaien. Wanneer deze backup succesvol is gemaakt, is dit een startpunt en zullen we de vervolg back-ups inplannen.

  3. Backup onderhouden

    De komende tijd zullen wij de ingeplande back-ups in de gaten houden en controleren of dit goed blijft gaan. Mochten er wensen veranderen of mocht de situatie wijzigen, dan kunnen wij op ieder moment de planning aanpassen!

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Website onderhoud

Er is soms verwarring over onderhoud aan websites. Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude websites geregeld voor.

Plesk

Het Plesk controlepaneel heeft een aantal unieke eigenschappen in tegenstelling tot andere controlepanelen in de markt. Gebruiksvriendelijkheid is een heel belangrijke eigenschap het het controlepaneel. Daarnaast is Plesk een aanrader kijkend naar de integraties van derden en de beveiligingsopties die het systeem heeft.