Triple

Onderhoud

Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude WordPress websites geregeld voor. De ontwikkeling binnen de ICT staat alles behalve stil. Doordat ontwikkelingen snel gaan is het aan te raden om onderhoud te plegen aan de onderdelen van de website (plugins, thema’s en WordPress zelf). Wanneer dit niet gebeurd en onderdelen van de website verouderd zijn dan is de kans aanwezig dat er conflicten/problemen gaan plaatsvinden.

  1. Welk pakket past in mijn situatie?

    Bekijk de verschillende pakketten hieronder om te bepalen welk pakket het meest geschikt is in uw situatie. Wilt u alles uit handen geven en er zeker van zijn dat uw WordPress website of WooCommerce webshop altijd up-to-date is? Dan is wellicht ‘Onderhoud Goud’ het meest geschikt. Bent u van plan de website en/of webshop ook zelf bij te houden, dan kan een ‘Onderhoud Brons’ wellicht al voldoende zijn. Twijfelt u over welk pakket het meest geschikt is, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor advies!

  2. Pakket bestellen

    Wanneer u een keuze gemaakt heeft kunt u hieronder het formulier invullen. Na het invullen van het bestelformulier zullen wij het onderhoudspakket klaarzetten. Wij zullen de te onderhouden punten uitvoeren en dit dagelijks, wekelijks of maandelijks bijhouden voor u.

  3. Evaluatie onderhoud

    Wanneer de onderhoudsdiensten zijn ingepland zullen wij met u een evaluatie houden. Hierin zullen wij bespreken hoe de website ervoor staat, wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden en of u tevreden bent met onze diensten wat betreft onderhoud. Heeft u verbeter punten of punten die u graag anders ziet, dan horen wij deze uiteraard graag!

Voordelen van ons onderhoud

Wat kunt u verwachten?

Maandelijkse rapportage

U krijgt een rapport opgestuurd waarin u kunt zien hoeveel bezoekers er zijn geweest en welke pagina’s het goed deden.

Beveiliging

Uw website wordt stevig beveiligd tegen hackers, cybercrime en andere narigheid. Voor u een zorg minder!

Snelheid optimalisatie

Een snelle website is zeer belangrijk voor een positieve ervaring. (Alleen in ons goud onderhoud abonnement)

24/7 monitoring

We monitoren onze servers en uw website waardoor we snel kunnen anticiperen op ongeregeldheden of deze voor kunnen zijn.

WordPress back-ups

Afhankelijk van uw abonnement maken we maandelijks, wekelijks of dagelijks een back-up.

Jaarlijks of maandelijkse facturering

U kunt bij ons kiezen voor jaarlijkse of maandelijkse facturering. Bij jaarlijkse facturering krijgt u 2 maanden korting.

Verschillende onderhoudsabonnementen

Wij zorgen voor de onderhoud

Zie in het tabel hieronder de abonnementen en wat inbegrepen zit per abonnement.
Wilt u maandelijks of jaarlijks een factuur ontvangen?

Interesse in ons onderhoudsabonnement?

Neem contact op om een abonnement af te sluiten of als u vragen heeft.

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Office 365

Wij helpen u graag met het uitkiezen en instellen van het juiste Office365 pakket. Lees hier meer over Office365!

Online backup

Met een online back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw gegevens wel veilig opgeslagen zijn in een back-up. Iedere dag slaat het systeem uw data automatisch op. Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem vrijblijvend contact op, Triple denkt graag met u mee!