Microsoft office 365

Het voormalige Office 365 leeft voort als Microsoft 365 Business of Microsoft 365 voor Bedrijven. Alles op de online werkplek is gecentraliseerd in een alles-in-één platform. Zo heb je een veilig en toegankelijk platform waar je e-mail, documenten, samenwerking en communicatie kunt combineren. Naast een onbeperkt aantal features biedt Microsoft 365 netwerkbeveiliging, controle over devices en data en een zeer gebruiksvriendelijke werkomgeving. Lees hier meer over Office 365.

  1. Overleg over uw huidige situatie

    We gaan samen aan de telefoon of in een videobelletje doornemen wat uw huidige situatie is. Het gaat hierbij om de huidige mailboxen, eventuele Office licenties en apparaten die in gebruik zijn. Wanneer we dit samen in kaart hebben gebracht kunnen we gaan kijken wat de ideale opzet van de Microsoft 365 omgeving gaat worden. Dan wordt ook bekend wat de maandelijkse of jaarlijkse kosten gaan worden.

  2. Voorbereidings fase

    De voorbereidings fase voor de daadwerkelijke overgang. In deze fase gaan wij de Microsoft 365 omgeving inrichten en de licenties aanschaffen. Verder worden de eventuele huidige mailboxen gesynchroniseerd naar de nieuwe mailboxen op de Microsoft mailserver. Wanneer dit is gedaan dan is alles in gereedheid gebracht voor de daadwerkelijk overgang.

  3. Overgang naar Microsoft 365

    We spreken een dag en tijd af en op dat moment gaan we de instellingen aanpassen dat de e-mail voortaan via de Microsoft mailserver gaat. Uiteraard helpen we met het aanpassen van de instellingen op de computers en telefoons. Zo lopen we samen het overgangsproces door en kunnen we snel schakelen. We gebruiken het handige programma Teamviewer om zo mee te kijken op de computers en telefoons.

Verschillende Microsoft abonnementen

Kies voor een Microsoft pakket

Zie in het tabel hieronder de abonnementen en wat inbegrepen zit per abonnement.

Verschillende Exchange abonnementen

Kies een Exchange pakket

Zie in het tabel hieronder de abonnementen en wat inbegrepen zit per abonnement.

*Prijzen worden weergegeven exclusief btw.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Nieuwe website

Wilt u een nieuwe website laten maken of uw huidige website in een nieuw jasje steken? Wij zorgen ervoor dat uw website aansluit bij de wensen die u voor ogen heeft!

Website onderhoud

Er is soms verwarring over onderhoud aan websites. Als de website staat hoeft er niet meer naar gekeken te worden toch? Dit is niet helemaal waar. Als de website staat zal deze voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Echter komen problemen bij oude websites geregeld voor.