Triple

DirectAdmin, simpel in gebruik

Het DirectAdmin controlepaneel kan lastig zijn als je er nog nooit mee hebt gewerkt. Begrijp je eenmaal de verschillende gebruikersniveaus als admin, reseller en user, dan is het dagelijks beheer appeltje-eitje. Door de splitsing van admins, resellers en users kun je anderen toegang geven tot bepaalde instellingen.

Dit controlepaneel biedt u de mogelijkheid tot een eigen webserver die u volledig zelf kunt beheren. U kunt uw server zelf beheren, maar Triple Interactive kan dit ook voor u doen.

Neem contact op als u interesse heeft in het opzetten van een DirectAdmin omgeving.

Wat is DirectAdmin?

DirectAdmin is een web-based hosting-controlepaneel welke het managen van websites op je VPS gemakkelijk maakt. Denk hierbij aan het aanmaken van e-mailadressen en het kunnen beheren van bijvoorbeeld databases.
Waar de gebruiker wel of niet bij mag, bepaal je aan de hand van rollen. Zo kan de administrator de volledige server beheren, en een eindgebruiker alleen zijn of haar hostingpakket.

Natuurlijk kan DirectAdmin ook gebruikt worden om uw eigen email of database te beheren.

Wilt u een kijkje nemen bij DirectAdmin? Dan kunt u bij ons ook een demo aanvragen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, dan kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat.

[dsm_image_carousel gallery_ids=”55516,55520,55519,55518,55517″ centered_slides=”on” slide_to_show=”3″ speed=”2553″ autoplay_speed=”2116″ pause_on_hover=”on” dots=”off” show_lightbox=”on” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_image_carousel]

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Beveiligingscheck

Een Pentest is een toets van een of meer computersystemen of netwerken op kwetsbaarheden. Met deze pentest wordt onderzocht of er mogelijkheden zijn voor hackers om binnen te dringen op het netwerk.

Domeinnaam registratie

Een goed idee voor een webshop? Een portfolio of een website voor uw eigen bedrijf? Bij al deze punten is een domeinnaam de eerste stap.