Triple

Beveiligingscheck

Een beveiligingscheck is een toets van een of meer computersystemen of netwerken op kwetsbaarheden. Met deze beveiligingscheck wordt onderzocht of er mogelijkheden zijn voor hackers om binnen te dringen op het netwerk.

Triple biedt verschillende beveiligingschecks aan. Zo kennen wij de Quick- Standaard en Expert scan. Bij een Snelscan zal er naar de meest voorkomende kwetsbaarheden gekeken worden. De standaardscan zal dieper op de systemen proberen binnen te dringen. Onze Expertscan bestaat uit het niet alleen zoeken van mogelijke kwetsbaarheden, wij zullen deze ook actief proberen te testen en exploiten.

Bij alle scans zal Open Web Application Security Project (OWASP) gebruikt worden als startpunt voor onze scans. Bij elke scan zal er ook een advies worden opgeleverd. En besproken worden of er nader onderzoek nodig is.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

medewerker voor een vrijblijvend gesprek ter illustratie
Ook dit kunnen wij!

Overige diensten

Zie hieronder een aantal van onze overige diensten.

Webshop laten maken

Heeft u een website en wilt u een webshop op uw website of wilt u een webshop beginnen? Wij kunnen zonder probleem een webshop plaatsen op uw website.

Link naar de pagina over DirectAdmin

DirectAdmin

Het DirectAdmin controlepaneel kan lastig zijn als je er nog nooit mee hebt gewerkt. Begrijp je eenmaal de verschillende gebruikersniveaus als admin, reseller en user, dan is het dagelijks beheer appeltje-eitje.